a

Børn og Unge terapi i Thisted

Kom mistrivsel og ubalance til livs
Bestil tid

Er dit barn i mistrivsel?

At se sit barn eller teenager mistrives er nok noget af det, forældre frygter mest. Der kan være mange årsager til, at dit barn ikke har det godt.
Men heldigvis kan I sammen få hjælp af en terapeut til at håndtere problemerne. Det kan f.eks. være hjælp til børn med stress, eller unge som bruger for mange timer på telefonen og de sociale medier.
Det er vigtigt at vælge en decideret psykoterapeut til børn eller psykoterapeut til unge, da de har specialiseret sig i at hjælpe og håndtere de problemer, der kan stå bag.

Sundt Liv fungerer både som ungeterapeut og børneterapeut i Nordjylland – nærmere betegnet Thisted. Jeg har siden 2001 hjulpet mange børn og unge, som har det svært. Gennem samtaler med både forældre og barn, identificerer jeg, hvad der kan være årsagen til, at barnet ikke trives. Herefter skræddersyer vi sammen et forløb, som tager hensyn til jeres ønsker og behov.

Der kan være flere årsager til at forældre opsøger Sundt Liv – børne- og ungeterapi i Thisted:

 • Lavt selvværd
 • Spiseforstyrrelser
 • Angst og fobier
 • Stress
 • Sociale udfordringer
 • Skilsmisse (forældre)
 • Dødsfald i familien
 • Identitetskrise
 • Konflikter i familien
 • Eksamensstress
 • Højt skærmforbrug

Jeg lægger stor vægt på at opbygge et trygt og tillidsfuldt forhold, uanset om det er i arbejdet med børn eller som terapeut for unge. I arbejdet med mindre børn kan det sommetider tage ekstra tid at opbygge en relation. Derfor foregår samtalerne altid på børnenes præmisser i deres tempo.

Sådan foregår et generelt børn- og ungeforløb hos Sundt Liv

Forløbet bliver indledt med en forældresamtale, hvor jeg identificerer jeres styrker og bekymringer, barnets historie samt jeres ønsker og mål for barnet. Det kan f.eks. være, at I mangler hjælp til en stresset teenager.
Herefter følger en samtale, hvor jeg taler alene med barnet eller den unge. Det er yderst vigtigt at høre barnets stemme, da han/hun jo er hele omdrejningspunktet i forløbet.
Vi slutter af med endnu en forældresamtale, hvor vi samler op på alt det, I har arbejdet med indtil nu. På baggrund af vores samtaler og med afsæt i jeres ønsker og behov, lægger vi et forløb, som I fælles kan arbejde med. 

Hvor mange samtaler skal der til?

Det er altid individuelt, hvor mange samtaler der skal til. Det hele afhænger først og fremmest af problemets omfang, og hvor længe dit barn har gået rundt med problemerne. Uanset om jeg er terapeut for børn eller terapeut for teenager, lægger jeg stor vægt på at opbygge et trygt og åbent forhold.

Under hele forløbet holder jeg en tæt kontakt til forældrene. I vil hele tiden kunne følge med i barnets proces og støtte op omkring de ønskede forandringer.

Når vi mødes, foregår samtalerne under trygge og rolige omgivelser i min praksis i Thisted. Du behøver ikke være bosat i byen – jeg har hjulpet mange børn og unge fra Thisted og de omkringliggende byer, såsom Nors, Sennels, Hanstholm, Klitmøller, Sjørring og Nykøbing Mors.

Uanset om du mangler en børneterapeut i Thisted, psykoterapeut til teenager eller en coach til unge, er du altid velkommen til at kontakte mig, så vi først og fremmest kan afgøre, om vi er det rette match. Kemien har nemlig stor betydning for det fremadrettede samarbejde.