a

Praktisk info

Behandlingstyper
Bestil tid

Behandlingstyper

 

Individuel samtale

Der kan være mange grunde til at starte i terapi. Det kan være vanskeligheder som vi står i, her og nu, som vi har brug for støtte til at løsne og forandre. Det kan fx opleves som ensomhed, angst, tristhed, håbløshed, selvkritik, mindreværd, sorg, udfordringer i relationer. Det kan også være en længsel efter “noget”, som vi måske end ikke helt kan sætte ord på.

Uanset hvad dine grunde er, er du velkommen til at kontakte mig på 60 80 61 44.

Varighed 1-1,5 time
Pr. samtale 700,-


 

Parterapi

Jeg hjælper med at fokusere på, at løse problemer og arbejde med kriser. Derigennem styrkes jeres kærlighed, seksualitet og parforholdets dynamik. Jeg har ekspertise i konflikthåndtering og hjælper med at forløse parforholdets fulde potentiale.

Kontakt mig, for støtte og hjælp på 60 80 61 44.

Varighed 1-1,5 time

Individuel samtale 700,-

Gruppe samtale 1.050,-


 

Børn og Unge

Til dig som forælder eller pårørende: Jeg har erfaring med sårbare børn (Fx skolevægring, autisme, ADHD) og det svære, at være forælder/familie til et barn med udfordringer. Jeg forstår, hvor svært det kan føles i det kommunale system. Mit mål er, at støtte og hjælpe familien som helhed, være Jeres støtte på sidelinjen, så I kan hjælpe barnet bedst muligt. Jeg fokuserer på at give familien redskaber til at håndtere/rumme følelser og udfordringer, så I kan bevæge jer bedre i dagligdagen.

Du er meget velkommen til at kontakte mig, for at høre om, hvordan jeg kan hjælpe Jer – og dermed også Jeres barn.

Kontakt mig, for støtte og hjælp på 60 80 61 44.

Varighed 1-1,5 time

Individuel samtale 700,-

Gruppe samtale 1.050,-