a

Familieterapi

Støttende samtaler til familier som styrker den indbyrdes kommunikation
Bestil tid

Få hjælp til at løse konflikter i familien

Familieterapi er det rette valg for dig, hvis et familiemedlem ikke trives, eller der hyppigt opstår konflikter eller problemer, som er svære at løse indbyrdes. Her vil en familieterapeut være gavnlig, så I sammen kan finde en fælles løsning.
Sundt Liv er din familieterapeut i Nordjylland, som gennem samtaler arbejder med familiens relationer, adfærd og mønstre. Mit fokus er at forbedre relationen mellem hvert enkelt familiemedlem og finde en løsning på problemerne.

Når du og familien starter i familieterapi hos Sundt Liv, bliver jeres forløb skræddersyet præcis efter jeres behov og ønsker. Sammen finder vi den bedste løsning, som passer til lige netop jeres familie. Selve samtalen foregår som familie, hvor jeg taler sammen med flere familiemedlemmer på samme tid. Der sættes god tid af, så alle i familien har mulighed for at udtrykke sig og blive lyttet til.

Vores samtaler foregår under rolige omgivelser i min trygge praksis i Thisted. Du behøver ikke være bosat i byen – jeg har mange klienter fra Thisted og de omkringliggende byer, såsom Nors, Sennels, Hanstholm, Klitmøller, Sjørring og Nykøbing Mors.

Har du brug for familieterapi?

Alle familier kan opleve dårlige dage og konflikter. Men hvis de begynder at fylde mere og mere i det daglige, og I har svært ved at få en hverdag til at fungere, kan familieterapi være en løsning på jeres problematikker. Der kan som nævnt være mange årsager til at starte et forløb hos en familieterapeut. De fleste som kommer i min praksis er på grund af mistrivsel eller konflikter.

Årsager til at opstarte et forløb hos Sundt Liv – din familieterapeut i Thisted:

  • Børn i mistrivsel
  • Skilsmisse
  • Konflikter mellem forældre eller søskende
  • Psykisk sygdom hos et familiemedlem
  • Gnidninger mellem familien og svigerfamilien

Det er forskelligt, hvor mange forløb den enkelte familie skal have. Forløbet tilpasses den enkelte familie, hvor jeg løbende vurderer konfliktens omfang. Nogle familier har behov for et længere forløb end andre, hvilket er helt normalt.

Når vi mødes, foregår samtalerne under trygge og rolige omgivelser i min praksis i Thisted. Du behøver ikke være bosat i byen – jeg har hjulpet mange familier fra Thisted og de omkringliggende byer, såsom Nors, Sennels, Hanstholm, Klitmøller, Sjørring og Nykøbing Mors.