a

Om Mette

Praktisk info - Kompetencer
Bestil tid

Fremragende terapi gør dig fremragende

 

Psykoterapi

Jeg har specialiseret mig i mange tematikker, herunder sorg, kriser og angst. Fællesnævneren for mine klienter er følelsen af at være træt af noget, der fylder i deres liv, eller ulykkelig over noget, der ikke forandrer sig, af sig selv.

Rådgivning

Jeg tilbyder professionel rådgivning, hvor min erfaring og ekspertise hjælper dig med at finde vej til indre balance og trivsel. Jeg anvender forskellige terapiformer, der tilpasses dine individuelle behov.

Konsultation

Jeg tilbyder samtaler, der varer mellem 1 og 1,5 time, hvilket giver os god tid til at tale tingene igennem. Det giver dig en følelse af en god og fin afslutning på samtalen. Jeg er af den opfattelse, at det er vigtigt at finde en terapeut, du har en god kemi med, så kontakt mig gerne, så vi sammen kan finde ud af, om kemien er der.

Livscoaching

Støtte gennem hele processen: Jeg er der for dig, fra start til slut. Jeg giver dig den støtte, du har brug for, når du arbejder mod at opnå indre balance og trivsel. Jeg er engageret i at guide dig igennem dine udfordringer og hjælpe dig med at finde løsninger.