a

Parterapi i Thisted

Styrk relationen i jeres parforhold
Bestil tid

Lær at håndtere udfordringer i parforholdet

Der kan være flere forskellige årsager til, at du og din partner ønsker at gå til parterapi. Måske oplever I gnidninger og konflikter, som er svære at løse uden professionel hjælp. Det kan også være, at den ene føler sig overset, der er mangel på intimitet eller måske har en livsændring gjort det svært at få det hele til at fungere.

Sundt Liv er din parterapeut i Thisted, som genopbygger tilliden og relationen i dit parforhold. Gennem fælles og individuelle samtaler identificerer jeg årsagerne til jeres problemer, for derefter at finde en løsning til at styrke jeres parforhold.

Hos Sundt Liv i Nordjylland, nærmere bestemt Thisted, finder vi sammen en løsning på jeres problemer. For at opnå de bedste resultater bliver det enkelte forløb altid skræddersyet efter jeres behov. Gennem samtaler lærer vi allerførst hinanden at kende. Første samtale er fælles, hvorefter jeg snakker med jer individuelt for at identificere, hvad der påvirker relationen til partneren.

Det er individuelt, hvor mange samtaler I skal igennem. Som regel skal der 8-10 samtaler til, men det kan også være, at I har behov for færre eller flere. Det er først og fremmest vigtigt, at I begge møder op med et åbent sind og engagerer jer for at løse konflikterne.

Samtalerne foregår under rolige hjemlige omgivelser i min trygge praksis i Thisted. Jeg har mange klienter fra Thisted og de omkringliggende byer, såsom Nors, Sennels, Hanstholm, Klitmøller, Sjørring og Nykøbing Mors.

Lad en parterapeut hjælpe jer på rette kurs

Det er helt almindeligt med skænderier i parforhold. Men hvis de pludselig begynder at fylde meget i det daglige, kan det være tegn på, at I har behov for at finde en løsning på jeres problemer. Hvad er det helt præcis, der udløser konflikten? Er det de samme tilbagevendende problematikker? Det er her parterapi kan hjælpe.

Eksempler på situationer hvor Sundt Liv – din parterapeut i Thisted kan hjælpe:

  • Kommunikationsproblemer
  • Daglige eller hyppige konflikter
  • Livsændringer
  • Jalousi eller utroskab
  • Overvejelser omkring skilsmisse
  • Mistrivsel hos den ene part

Sundt Liv hjælper ikke kun par i krise. Parterapi kan også være gavnligt i sunde forhold til at forebygge eventuelle kriser. Her fokuserer vi på, hvordan man opretholder sund kommunikation og forståelse.